Sunday, April 3, 2011

Contest posing paling cun!

http://www.aidaazryn.com/2011/03/siapa-nak-join-contest-posing-paling.html
Syarat-syarat untuk menyertai contest ini adalah:-

1.Jadi follower blog Aida Azryn.*tiada unsur paksaan,kalau tak follow pun takpe.Tapi takut nanti korang tak tahu la bila aku akan update siapa pemenangnya nanti. kan?
2.Buat entry mengenai contest ni.
3.Tempek banner contest kat atas ni kat entry korang beserta dengan link blog aku dan kalau boleh tempek la banner contest atas ni kat sidebar blog korang sekali ye.*Kalau boleh la.. tiada unsur paksaan.. hehe..
4.Sila tempek gambo korang yang paling cun.Minimum 1 keping gambo dan maksimum 2 keping gambo. Boleh?
4.Tag 3 blogger lain
5.Contest ni untuk girl je ye. Harap maklum. :D
6.Jangan lupa tinggalkan link korang kat bahagian comment entry ni.


 Tag :

Tarikh tutup contest:30 April 2011

Wish me luck :)

1 comment:

AiDa AzRyN said...

Thanx sebab join contest aida.Gudluck ya! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...