Saturday, December 22, 2012

Wednesday, May 16, 2012

LUCKY DRAW RM 100

Klik banner untuk join

Tag :

CLOSING DATE : 31 MAY 2012 @ 11.59 midnight

Wish me luck :)

Sunday, May 13, 2012

Anda seorang penggosip berhemah ? Atau seorang usahawan ?


Apa habaq ? Sekarang jarang-jarang naa cek update blog. Maklumlah, calon es pi em... Haha, lempang aku sekarang :p Perasan dak, sekarang ni kalau singgah blog-blog femes, mesti ada habaq pasai Digi WWWOW Awards. Jangan risau, cek tak masuk, sebab blog cek ni pun suam-suam kuku je. Update pun berapa hari sekali kan. *pandang bawah*


Siapa pernah baca blog Beautiful Nara ? Blog paling diva deva devoom ! Pasal Nora Danish, Fasha Sandha, Yuna, semua dia ada. Memang kay poh tau blog ni. Kau hado ? Haha. Marilah bergosip secara berhemah ye pembaca semua. Jika anda penggosip berhemah, sila undi Beautiful Nara disini :)


Adakah anda seorang usahawan ? *angguk-angguk* Mahukan tips perniagaan, video perniagaan, infografik dan pelbagai maklumat lain ? *angguk-angguk* Jangan segan-segan untuk menjenguk ke ShahabudeenJalil.com. Pasti anda tak rugi, Insyaallah murah rezeki, hehe. Marilah sokong blog usahawan ini dengan cara mengundi disini :)

&& ada ganjaran yang menanti pengundi-pengundi dua blog diatas. Kenapa, tak percaya ? Nak tahu apa ? Jangan lupa undi mereka dan silalah selongkar entry-entry mereka. Cari sendiri okay. Saya kedekut, tak nak bagi tau, hehehe :p
Wish me luck :)

Sunday, April 8, 2012

RM150.00 Cash | Give Away From lidarahim.com

Klik gambar untuk join

Hadiah Utama : 1 orang x RM50.00 tunai
 Hadiah Kedua : 2 orang x RM30.00 tunai
 Hadiah Ketiga : 2 orang x RM20.00 tunai
Hadiah Saguhati x 10 orang

Tarikh tamat GA ini pada 07.05.2012 jam 12.00 tengahari.

Wish me luck :)

Lucky Draw Contest By Izul

Klik gambar untuk join

Taggie :

Due : 20 April 2012

Wish me luck :)

Wednesday, April 4, 2012

MAGNOLIA PERT GIVEAWAY 2012

Klik banner untuk join

TARIKH TUTUP : PERTENGAHAN BULAN EMPAT

Wish me luck :)

Topup Giveaway by Naili

Klik banner untuk join



Wish me luck :)

Tuesday, March 13, 2012

Sunday, March 11, 2012

1st Giveaway by Atirah Hayati

Klik banner untuk join

Taggie :

Tarikh tutup pada 04 April 2012


Share this with everyone and let's get like, a million PLEDGES from Malaysia to Live Green ! Click here

Wish me luck :)

GuGurl GiveAway by Anis Athia

Klik banner untuk join

tarikh tamat GA : 30 APRIL 2012


I have pledged to switch off lights and other electrical appliances when I’m away. And you ? Click here

Wish me luck :)

2nd Giveaway by Yana Saniey

Klik banner untuk join

Tag : 

tarikh tutup: 6APRIL 2012(JUMAAT)

Wish me luck :)

Wednesday, March 7, 2012

Friday, March 2, 2012

Hot Blogs Contest by Manja


Okay ni Syarat-Syarat dia tau . 
- Wajib Follow Manja tau . Follow (incase takdpt  :  Tekan join this site :)  ( tak yah risau , manja akan follow korang balik :D )
- Click Semua Icon cute ni tau      (MESTI)
- Buat entry tentang Hot Blogs Contest by Manja sertakan banner berlink & syarat .
- Tag 3 buddies \\PASTIKAN MEREKA TAU//
- Letak link entry korang kat comment box manja (incase tak dpt : letak je kat tagboard) 

Taggie :

11 February - 30 April 2012

Wish me luck :)

Friday, February 17, 2012

JCS ENTERPRISE


Semua barang yang dijual sangat awesome ! Boleh click gambar untuk membeli-belah :)

Wish me luck :)

Thursday, February 9, 2012

Contest Teka & Menang by Miera and Nabila

Klik banner untuk join

Bilangan bintang : 218

Sehingga 9 Feb 2012 

Wish me luck :)

Contest I Love my BFF

dianjurkan oleh Nadia & Lyana. Klik sini untuk join :)

Okay, this is my bff. The blue one is Aina Nadia. Yang tengah-tengah tu, Wan Nabila. Yang berdiri di belakang tu, Millatina U'lya. Dorang lah yang paling best, sweet, caring, gempak and awesome !

Tipu lah kalau cakap kitorang tak pernah bertekak, bermasam muka, tarik-tarik rambut. Eh, yang tarik-tarik rambut tu tipu je, hehe. Normal lah kan, cer cakap  bff mana yang tak pernah bergaduh ? Kalau tak pernah bergaduh tu, namanya bff cover. Fake okay -.-

This is my garfield, muehehe. Kadang-kadang annoying juga dengan perangai dia ni. Dia je yang betul ! Tapi ikutkan je lah. Berkorban sekali sekala :) 

Jangan salah faham tau, dia ni pengganas bukan pengawas, haha. Kalau nak buat nakal (nakal je okay, tak sampai jahat), ajak je dia. Ada bran ? *angkat-angkat kening.

Ni kembar Australia. Cett, tak main ah kembar Siam kan. Kita ambil jauh sikit :p Nak tengok kembar kitewww ? Sabar, scroll bawah ni haa.

Ni kembar kitewww. Kemana saja mesti bersama. Perangai kitorang pun dah terikut antara satu sama lain. Kalau dulu dia ni jenis yang malas berjalan, maksudnya suka duduk dalam kelas je. Tapi disebabkan duduk dengan minah berjalan macam aku ni, sekarang kemain lagi dia asyik ikut aku tawaf sekolah, haha. Tadi siang dia cakap kat aku, "Aku sekarang pun dah ikut kau. Usha lelaki tapi lepas tu tinggalkan." Woi, makan dalam doe ayat kau -.- Aku tak macam tu lah. Aku usha je, tapi usha diam-diam sudah. Kalau dorang tersuka aku, bukan salah aku. Aku just usha je, tak cakap pun aku cintan cintun kat dorang. Kenyataan okay :)


Dalam kelas, memang ni lah muka-muka 'baik', hehe. Teringat masa Form 2 dulu. Masa tu kelas kat sebelah pejabat. Masa tu waktu rehat dah tamat, kitorang tak masuk kelas lagi. Sekali tu dengar penyelia petang menjerit panggil, "Kamu, mari sini !" Terus semua lari lintang pukang, turun tangga, lari belakang blok. Lepas tu, beberapa minit kemudia naik lah balik kelas. Sekali tu rupa-rupanya penyelia petang menjerit dekat budak lain. Memang kitorang gelak gila-gila lah, hehe.





Okay, sorry terbanyak gambar. By the way, I LOVE MY BFF :)


tarikh tutup ? 9 Februari

Wish me luck :)

Contest : Karakter Pilihanku bersama NZ & JL

Klik banner untuk join



Saya pilih spongebob kerana karakternya yang periang dan tidak pernah berputus asa. Dia juga seorang yang penyayang dan setia kepada kawannya, Patrick. Dia sentiasa berfikiran positif :)

3 FEBRUARY 2012 sampai 9 FEBRUARY 2012 pada jam 9 malam

Wish me luck :)

Tuesday, February 7, 2012

What's Your Name Contest

Klik banner untuk join


Nurul : Cahaya
Nadiah : Awal mula sesuatu, pembawa kesetiaan

Semalam tanya emak, macam mana boleh bagi nama Nurul Nadiah tu. Mak kata, memula nak letak nama Anis Zulaikha. Maksud Anis, kawan rapat. Zulaikha maksudnya cantik. Tapi kakak emak, Mak Wan tak setuju. Katanya, Anis tu macam nama orang Indonesia duduk dekat depan rumah We, abang emak yang sulong. Hehe, kelakor lah Mak Wan ni. Memang emak dah berhajat nak letak nama tu, sampaikan masa kat hospital bersalin, aunty yang sebelah katil Mak, dah siap tulis nama Anis Zulaikha kat duit yang dia sedekah. Lepas tu, dah tak jadi Anis Zulaikha, ayah pula nak nama Nur. Emak kata Nur Nadiah tak sedap, so jadilah Nurul Nadiah :)


3rd February - 9th February 2012

Get your friends on board to share the latest campaigns and get rewarded for it ! Click here

Wish me luck :)

Monday, February 6, 2012

Contest Gambar Cute Face by Cahaya wahyu & Fazi isma

Klik banner untuk join




Taggie :


Contest ini akan berlangsung daripada 04hb February 2012 sehingga 09hb February 2012.

Wish me luck :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...